Dah kurus ker???

Dah kurus ker???

semalam masuk pic kat FB ramai plak yg komen Mummy Ayu dah kurus he he takde makna der... ni maybe sbb baju...baju kurung moden k...

Read more
Chocolate Boutique

Chocolate Boutique

excited nya.. bila dapat singgah ke sini semalam :-) baca nama pun dah..WOW!! Mummy Ayu kan peminat chocs ni semua utk jual...

Read more
Busy

Busy

assalamualaikum salam jumaat lama tak busy busy ni sesekali...layan gak he he he.. :-)

Read more
School Photograph Day

School Photograph Day

lepas kitaorang balik dr Malaysia hari tu kat sekolah Ian & Iris .. ada photograph day kira amik2 gambar Mummy Ayu ingat.. amik g...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum good morning semua :-)

Read more
Yesterday....

Yesterday....

semalam pagi.... punya cerita.. kul 10..mesyuarat selalunya tak perlu join pun sbb Mummy Ayu just penolong setiausaha but..ka...

Read more