Projek kuih raya Mummy Ayu

Projek kuih raya Mummy Ayu

ok.. om la ceria2 kan mood layan persiapan Mummy Ayu yg tahun ni..kali pertama beraya diperantauan... ri tu masa datang sini ta...

Read more
Not in the mood

Not in the mood

assalamualaikum.. good morning salam ramadhan hari ni dah ramadhan yg ke 26 tak lama lagi nak raya Mummy Ayu..takde mood nak up...

Read more
Iklan raya yang membuatkan air mata mengalir jer tiba tiba

Iklan raya yang membuatkan air mata mengalir jer tiba tiba

busy sikit but nak share jugak iklan raya tahun ni.. yg sedih sangat tetiba jer .. air mata laju mengalir :-( cedihhh... ...

Read more
20 Ramadhan ~ suka duka berpuasa diperantauan

20 Ramadhan ~ suka duka berpuasa diperantauan

assalamualaikum salam ramadhan happy thursday good morning sedar tak sedar dah 20 hari kita semua berpuasa kejab jer rasa k...

Read more
Iftar ~ PDRM & JPM

Iftar ~ PDRM & JPM

sabtu lepas.. PDRM & JPM kat sini joint venture wat majlis iftar mcm tahun2 yg lepas..katanya so....khamis tu Mummy Ayu nga...

Read more
Majlis Iftar

Majlis Iftar

start dr minggu lepas.. memang byk majlis iftar kat sini jabatan2 kat sini.. organize kan utk kami2 yg diperantauan ni seronok gak....

Read more