Geometry Photography Project

Geometry Photography Project

dah nak final exam ni mcm2 project plak.. last friday..balik sekolah Iris kasi tau kena wat project maths plak kena amik gambar geometr...

Read more
Tuesday!!

Tuesday!!

assalamualaiku salam selasa good morning semua!! :-)

Read more
Menu berbuka puasa.....meriah!!!

Menu berbuka puasa.....meriah!!!

jam 6 ...kat sini, jam 7 di sana meriah kat insta & FB ..gambar2 juadah berbuka puasa Mummy Ayu .. tahun ni tahun kedua berpuas...

Read more
Monday!!!!

Monday!!!!

assalamualaikum salam isnin salam ramadhan good morning semua!!!! :-)

Read more
Hichki ~ Review cerita Hindustan plak

Hichki ~ Review cerita Hindustan plak

lama tak wat review movie or cerita korea kali ni...review cerita hindustan plak he he he.. "HICHKI" Rabu petang tu blo...

Read more
Congrats sayang!!!

Congrats sayang!!!

assalamualaikum salam jumaat good morning semua alhamdulillah... semalam ...selesai sudah 1 hari kita berpuasa hari ni..dah har...

Read more
Selamat berpuasa!!!

Selamat berpuasa!!!

assalamuaaikum salam khamis salam ramadhan. hari ni...semua dah start puasa nanti pejam celik pejam celik dah raya Mummy ...

Read more
Story Book Character Day ~ 2018

Story Book Character Day ~ 2018

ingatkan tahun ni takde.. sbb dlm calender sekolah takde pun sekali..dpt memo jer emm... fikir2 punya fikir nie la hasilnya a...

Read more
Jadual puasa untuk anak2...

Jadual puasa untuk anak2...

jalan2 blog kengkawan jumpa jadual puasa Mummy Ayu memang selalu akan buat jadual utk Ian & Iris so utk tahun ni.. print ...

Read more
Esok puasa!!!

Esok puasa!!!

assalamualaikum salam rabu good morning esok kita semua  umat Islam akan mula berpuasa sama jugak kami yg diperantauan ni ...

Read more