Terima kasih!!!

assalamualaikum
salam selasa

rasa mcm kurang sgt berblog ... sejak akhir2 ni
FB & Insta pun...dah makin kurang
maybe..amik masa la kot
utk aktif mcm biasa

apa pun..
Mummy Ayu nak amik kesempatan ni
nak ucap terima kasih banyak2
kepada semua rakan2 Mummy Ayu di alam maya ni
di FB, di Instagram, di blog
since hari sedih tu
Mummy Ayu dpt banyak sgt ucapan takziah
kata2 peransang
kata2 semangat
nasihat, pesanan dan mcm2 lagi
ada gak yg whatsapp..yg mana tau number tu
ada gak..gak pm..di FB & Insta
share story, kasi semangat
kawan2 lama....yg lama tak jumpa
just in touch di FB jer
pun sama...dtg rumah melawat Mummy Ayu
kawan2 arwah & kawan2 kami..masa keja hotel dulu
pm..call....share masa utk berbual
terharu sgt...sbb rasa ramai sgt yg amik berat & sayang pd kami

terima kasih sangat2
tak termampu rasanya nak reply satu2 komen di FB or insta or blog
in fact...belum mampu nak upload or update di FB, Insta or blog
more kepada luahan perasan....
but tu pun..ramai sgt yg concern
tq so much!!
hanya Allah saja yg dpt balas semua ni
tq for being there for me... at this moment

masa2 mcm ni...memang perlu kan..
kata2 semangat...dr semua

kadang2...rasa sgt down
rasa sunyi.. rasa sepi & sayu sangat
ingat balik..
ramai sebenarnya yg ada disisi...
ramai sebenarnya yg amik berat..
and of coz..ingat balik
kalau kita rasa kita dah susah or sedih sangat
ada lagi yg lagi susah or lagi sedih dr kita

and of coz jugak..
tiap kali ingat kat arwah..
laju2 sedekahkan Al Fatihah utk arwah

#dididalamkenangan
always
forever
till we together again...in Jannah
in sya Allah


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. assalamualaikum kak..done follow blog akak

    Link blog saya :robiahtul.blogspot.com

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...